Notícies sismologia

 
 
 

Setmana de la Ciència 2023. Sismologia des de Fontmartina 2023

Informació sobre l'activitat Sismologia des de Fontmartina emmarcada dins la 28a Setmana de la Ciència

18 de novembre. L'activitat consistirà de dues xerrades (una sobre la sismicitat a Catalunya a càrrec de l'ICGC, i una altre sobre l'estació sísmica a Fontmartina a càrrec de la Secció de Sismologia de l' Observatori Fabra, i després una exposició/laboratori d'experiències didàctiques sísmiques i una mostra d'instrumental sísmic professional i de divulgació divers.
Aquesta activitat organitzada per l'Observatori Fabra (RACAB) es realitza amb el suport i col·laboració de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (Diputació de Barcelona).

Més informació web 28a Setmana de la Ciència

 

Programa    


La inscripció i assistència és gratuïta. La participació com a públic assistent serà possible només a les primeres 20 persones que gestionin la seva inscripció prèvia i en rebin la confirmació posterior via el correu electrònic de registre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Qualsevol consulta al respecte s'haurà d'adreçar també a aquest mateix correu electrònic.

En cas de previsió meteorològica molt desfavorable a 48h es cancel·larien les activitats.

S'intentarà atendre apropiadament dintre de les nostres possibilitats a aquells mitjans que desitgin fer difusió d'aquesta Jornada de Sismologia abans, durant o després de la data de realització sempre que es posin prèviament en contacte amb l'organització per consensuar-ne els detalls mitjançant l'e-mail de consulta: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.