Notícies sismologia

 
 
 

Setmana de la Ciència 2023. 5a Jornada de Sismologia a l'Observatori Fabra

Informació sobre l'activitat 5a Jornada de Sismologia a l'Observatori Fabra emmarcada dins la 28a Setmana de la Ciència

11 de novembre. Activitats pensades per aprendre i experimentar sobre aquesta ciència en particular, amb especial èmfasi a les activitats, institucions i treballs presents al nostre entorn més inmediat. El format serà oferir dues activitats, independents però complementàries, de forma que es pugui inscriure a una o a totes dues:

De 11h a 13h.
Sismologia per a tots els públics Diferents activitats i explicacions dirigides a tots els públics, oferides per representants de les principals institucions professionals al nostre entorn sobre la sismologia i els seus efectes.

De 15:30h a 17:30h.
Laboratori i visita a la Secció de Sismologia de l' Observatori Fabra Visita a l' Observatori Fabra amb una exposició d' experiències didàctiques sísmiques i una mostra d' instrumental sísmic professional i de divulgació.

Més informació web 28a Setmana de la Ciència

 

Programa    


La inscripció i l' assistència és gratuïta. S' accepten inscripcions per cadascuna de les activitats de forma independent o per a totes dues alhora. La participació com a públic assistent serà possible només a les primeres 30 persones que gestionen la seva inscripció prèvia i en rebin la confirmació posterior vía:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En cas de previsió meteorològica molt desfavorable a 48h es cancelarien les activitats